Ha valamit jobban kiemelnél

Sminktetoválás
a Corvin kozmetikában

Szalonunkban széleskörű kozmetikai szolgáltatások mellett professzionális Soft Powder púderes szemöldöktetoválás, gépi szálas szemöldöktetoválás, szemhéj, szemkontúr és szájtetoválás is elérhető. Fedezd fel szolgáltatásainkat, és segítünk megtalálni számodra leginkább megfelelő eljárást!

Corvin kozmetika - Budapest - Sminktetoválás - Szájtetoválás - Szemöldöktetoválás- Szemhéj tetoválás

Hogyan is történik a sminktetoválás?

Ha szereted sminkelni az adott területet, mindenképpen gyere kifestve! Ebből én is jól láthatom, hogy mit hogyan szeretsz látni magadon. Megbeszéljük, hogy milyen arc adottságaid vannak, hogyan előnyösebb kialakítani a formáját, színét az adott területnek. Szájtetoválásnál hozd el azt a rúzst, ami a vágyott tetoválásszínre hasonlít.

Fontos, hogy mind az eljárás előtt, mind közben és a végén is fénykép készül az adott területről, hogy számodra is jól láthatóak legyenek a fázisfolyamatok, és az előtte-utána történő átalakulásod.

Magyarországon több éve forgalmazott, ellenőrzött és biztonságos
(REACH kompatibilis) pigmentet használok

Az eljárás menete szemöldök, szemhéj és ajak tetoválás esetén

Az egész eljárás legelső lépése, hogy fotózok, fertőtlenítem a bőröd és ha szükséges, leradírozom.

Ezt követően lidokainos érzéstelenítő krémmel bekenem a tetoválandó területet. Eközben átbeszéljük, mi hogy állna jobban, világos, közepes vagy sötét színt szeretnél. Milyen formára gondolsz? Lágy, vagy kontrasztosabb színű tetoválást képzelsz el? Száj és szemhéj tetováláskor előrajzolás után következik az érzéstelenítés.

Az eljárás elvégzéséhez mindenképpen szükséges egy nyilatkozatot kitöltened, ezt az alábbi űrlap kitöltésével digitálisan is megteheted.

A tetoválás lépéseként az előrajzolás során kialakítjuk a vágyott formát. Sok fotó készül rólad, hogy együtt dönthessünk, mit milyenre változtatunk. A mimikából adódó aszimmetriával is foglalkozunk, illetve a csontozat, szem nagyság eltéréseivel is. Szájnál, beszédkor, nevetéskor lehet kissé feljebb az ajak, ilyenkor együtt döntünk a szimmetriáról. A szemöldök is korrigálható eltérő magasság esetén, vagy különböző szőrsűrűségnél.

A keret elkészülte után fehér ceruzával körberajzolom, besatírozom ceruzával, vagy
pigmenttel a tetoválás helyét. Ez erős kontrasztot ad, elsőre talán túl sötét és ijesztő is lesz. Erre a tetoválás pontos határának elkészítése miatt van szükség.

Púderes szemöldöknél, elkészítem a körvonalat pöttyözve, a formáját satírozva. Szálazott szemöldöknél a főszálak és a keret van berajzolva. A főszálak elkészülte után a kiegészítő szálak, az esetleges púderezés következik.

Szemnél a kontúr, a púderezés határa van jelölve. Szájnál a kontúr elkészülte után visszakerül még az érzéstelenítő, pár percre.

Az első körben elkészült tetoválásokra felteszem a másodlagos érzéstelenítőt, majd
ugyanezt elvégzem a másik oldalon is. Kivéve az ajaknál, ott alsó vagy felső részenként
haladok.

Bőrtípustól függően néhányszor megismétlem a púderes tetoválást. Letörlőm a pigmentet, átellenőrzöm az egyenletességet, ahol kevesebb a pigment vagy nincs szőr, oda több pigmentet juttatok. Távolabbról, összehasonlítva a két oldalt átnézem ismét.

Felültetve megvizsgálom a színátmenetet, korrigálok, ha szükséges. Befejezéskor lefertőtlenítem a szemöldököt. Végül utóápolási tanácsokkal, ápolókrémmel látlak el.

Corvin kozmetika - Budapest - Sminktetoválás - Szájtetoválás folyamatábra
Corvin Kozmetika - Szemöldök tetoválás
Corvin Kozmetika - Szemhéj tetoválás
Corvin Kozmetika - Szemöldök tetoválás

Hogyan döntsem el, hogy melyik szemöldöktetoválás technikát válasszam?

Corvin kozmetika - Sminktetoválás - Legyógyult Púderes szemöldöktetoválás

Púderes szemöldök

A púderes szemöldök lágy, finom és természetes hatást mutat. Sűrűbben vagy mélyebb színű pigmenttel lehet kontrasztosabb végeredményt is készíteni. A lágy színátmenetet lehet függőleges és vízszintes irányban is választani. A púderes technika mindenkinek ajánlott!

Corvin kozmetika - Sminktetoválás - Legyógyult szálas szemöldök és szemhéj tetoválás

Szálas szemöldök

A szálazott szemöldök tetoválás valósághű, azonnal szép, nem tűnik tetováltnak, belesimul az arcba. Nagyon harmónikus. A legkevesebb pigmentet bejuttató technika, viszont hamarabb kikopik. Szépen kivitelezhető száraz (zsírhiányos), normál vízhiányos bőrben. Zsíros, tágpórusú, heges bőrben darabosnak, töredezettnekm látszanak a szálak, ezért homályosan vagy szétfolytan jöhetnek elő a szálak.

Satírozott szemöldöktetoválás - Legyógyult

Satírozott szemöldök

A satírozott szemöldök kontrasztos, erőteljes színű. Annak ajánlom aki intenzív színű, jól látható szemöldökre vágyik. Minden bőrtípusra elkészíthető. Itt kerül be a három techinika közül a legtöbb pigment a bőrbe. Ezért lassabban kopik ki.

Egyéb fő kérdések

Az általam készített 15 hónapon belüli tetoválásoknál 50% -os felárért készítem,  24 hónapon belül 80%, 24 hónapon túl 90%.

A nem általam készült tetoválásokról szeretnék éles, jó minőségű közeli és egész arcos képet kérni. Ez alapján el tudom dönteni, vállalom -e a kívánt technikával járó munkát. Vagy alkalmasabb technikát ajánlok. Elképzelhető hogy a szürkére, zöldre kopott tetoválásokat nem lehet elkészíteni a normál tetoválás áráért. Mert több alkalom szükséges elfedni a pigment maradékot. Ilyenkor a szokásos tetoválás ára + 35.000 Ft  javítási költséget számolok fel. Ha más formát, színt is szeretnél, kérdéses hány alkalomból valósítható meg. Ez egyedi lehet mindenkinél.

Mindenképp szükséges fotó a döntéshez. Ha nagyon sok szürke pigment maradt a bőrben, akkor a lézeres eltávolítást is lehet segítségül hívni, ugyanis van az a mennyiségű pigment maradék a bőrben amit nem tud átfedni a következő pigmentálás sem.

A kikopottság mértékétől, a bőrtípustól függ. Szeretnék fotót kérni. A szálazott szemöldök tágpórusú, zsíros bőrön töredezettnek hat. A szálacskák vastagabban vagy elmosódottan jöhetnek elő.

Igen engem is zavar. Sokszor a meglévő tetoválást, ha nem távolítják el, egyszerűen nem lehet máshogy kivitelezni. Előfordul olyan eltérés is a két szemöldök között amikor nincs más lehetőség a harmónia kialakítására, csak ez.

A kliensek érthetően nem szeretnék meglévő szemöldökszőreik kiszedését az új forma (szimmetrikusabb) eléréséhez. Eltérő lehet a homlok görbülete, a szem nagysága. Asszimetrikusak vagyunk, ritka a tökéletes, akinek teljesen egyforma magasban és hajlásszögben készíthető el a szemöldöke. Előfordul más szimmetria közelre nézéskor kézitükörben, beszédkor, mosolygáskor. Ilyenkor mérlegelni kell melyiket szeretné a vendég.

Sőt szájnál is lehet más alapállások és mosolygás miatt. Nem mindegy merre rövidül illetve, hogyan nyúlik az ajak, sőt még a fülek eltérő magassága sem. Pl. Sok esetben ha felveszi a szemüvegét a vendég és a keretben máshol látszik a két oldal. Ezekről mind közösen, együtt döntünk a vendéggel. Előfordul, hogy az előrajzolás hosszabb idő. A folyamat megértése miatt viszont mindenképp megéri.

Nem, csak a kívánt forma mellől. A nagy formai, magassági különbségeknél sem szeretném teljesen kiszedni senki szemöldökét. Mérlegelni szoktam, hogy mi esztétikus, minek mi az előnye és a hátránya.

Galéria

Az alábbi galériában számos példát látsz a munkáimból, előtte-utána folyamatokról. Jegyezd fel nyugodtan melyet magadhoz közelebb érzel így én is pontosabb képet kaphatok arról, hogy milyen tetoválást álmodtál meg magadnak. 

Sminktetoválás árak

Púderes vagy gépi szálas szemöldök tetoválás

55 000 Ft Foglalj időpontot július 19 -ig és válassz egyet ajándékaink közül:
- Szempilla lifting 9.000 Ft értékben
-Tű nélküli mezoterápiás kezelés 13.000 Ft értékben
 • Előzetes konzultáció, nyilatkozattétel!
 • Korrekció a kezelés utáni 6. héten, max. 3 hónapig
 • Ajándék utóápoló krém
 • Szép kártyás / bankkártyás fizetési lehetőség

Szemkontúr tetoválás

55 000 Ft
 • Előzetes konzultáció, nyilatkozattétel!
 • Korrekció a kezelés utáni 6. héten, max. 3 hónapig
 • Ajándék utóápoló krém
 • Szép kártyás / bankkártyás fizetési lehetőség

Púderes szemhéj tetoválás

65 000 Ft Foglalj időpontot július 19 -ig és válassz egyet ajándékaink közül:
- Szempilla lifting 9.000 Ft értékben
-Tű nélküli mezoterápiás kezelés 13.000 Ft értékben
 • Előzetes konzultáció, nyilatkozattétel!
 • Korrekció a kezelés utáni 6. héten, max. 3 hónapig
 • Ajándék utóápoló krém
 • Szép kártyás / bankkártyás fizetési lehetőség

Szájtetoválás

80 000 Ft Foglalj időpontot július 19 -ig és válassz egyet ajándékaink közül:
- Szempilla lifting 9.000 Ft értékben
-Tű nélküli mezoterápiás kezelés 13.000 Ft értékben
 • Előzetes konzultáció, nyilatkozattétel!
 • Korrekció a kezelés utáni 6. héten, max. 3 hónapig
 • Ajándék utóápoló krém
 • Szép kártyás / bankkártyás fizetési lehetőség

Korrekciós színnel melegítés, javítás

40 000 Ft
 • Egyenlőtlenül kikopott, bonyolultabb eseteknél
 • Előzetes konzultáció, nyilatkozattétel!
 • Korrekció a kezelés utáni 6. héten, max. 3 hónapig
 • Ajándék utóápoló krém
 • További korrekciók + 20 000 Ft!
 • Szép kártyás / bankkártyás fizetési lehetőség

Tetoválás halványítás E-Curival

15 - 20 000 Ft terület nagyságától függően!
 • Előzetes konzultáció, nyilatkozattétel!
 • Testtetoválásra is!
 • Szép kártyás / bankkártyás fizetési lehetőség

CORVIN KOZMETIKA

Akire rábízhatod magad

Corvin kozmetika - Budapest - Kiss Katalin - Kozmetikus

Kiss Katalin - Kozmetikus

1997-ben vállalkozóként indítottam a Corvin Kozmetikát. Sok év tapasztalatgyűjtése után, 2004 -ben mestervizsgáztam.

Szeretem megismerni a páciensek kozmetikai problémáit, így közelebb kerülhetek megoldásukhoz is. Munkámban a natúr-kozmetikumok használatát részesítem előnyben, mert így a legérzékenyebb bőrűek és az allergiások is bátran jöhetnek hozzám.

2008 -tól foglalkozom mezoterápiával, tűs és tűnélkülivel is. Fellelkesít a ráncsimítás, a hegek csökkentése, a boldog, hálás vendégek mosolygása. A rádiófrekvencia 2014 -ben indult szalonunkban, mely szintén egy kellemes, szerethető eljárás. Nagy szerelmem a sminktetoválás (szemöldök-, szemhéj-, szájtetoválás), melyből rengeteg gyakorlás után 2020 -ban tettem vizsgát. 
szemöldököt púderesengépi szálasan és satírozva is készítem, illetve hibridet is pigmentálok. Emellett szájsatírt és szemkontúrt is szívesen készítek. 
 
Velem való együttműködésed során megismerheted bőröd, szőröd, tetoválásod kiváló karbantartását. A beszélgetések során bizalmas, pozitív atmoszférába kerülünk, úgy, hogy te közben pihensz, és még jobb kedved is lesz. Ami pedig fájt már egyáltalán nem fáj, vagy kellemetlen. A végeredményt szépnek látod magadon, meg is tudod fizetni és még közel is vagyok!
Ami vezérel: hatékonyság, nevetés, feltöltődés.

Jelentkezz még ma!

Bejelentkezés menete

Beosztás:

A tetoválás elkészítéséhez mindenképp szükség van az alább található nyilatkozat kitöltésére. A nyilatkozat pontos kitöltésével kiderül van e bármilyen kizáró ok a tetoválás elkészítésével kapcsolatban, illetve te is megtudod mire kell figyelned érkezés előtt! A nyilatkozat végén pedig két db fotó feltöltése is szükséges a kívánt tetoválandó területről. 

Az űrlap kitöltésének utolsó fázisa az időpont választás. Válassz egy számodra alkalmas időpontot és mihamarabb igyekszem visszaigazolni. Bármilyen kérdés esetén keress bátran telefonon munkaidőben a +36 20 346 7465 számon. Az időpont csakis kizárólag visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak!

A bejelentkezéskor 15.000 Ft előleg fizetendő, amelyet 24 órán belüli lemondás eseten sajnos nem áll módunkban visszafizetni. Az előleg fizetéséhez található információkat az űrlap kitöltésének a végén, illetve az automatikus válasz emailben találod!

A fentiek után nincs más teendőd mint eljönni szalonunkba a visszaigazolt  időpontban, ahol kellemes körülmények között megkezdem a tetoválás elkészítését. 

Kérdésed van?

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem javasolt nyaralás, strand előtt készíttetni, mert a pörköt tilos feláztatni. Szükséged lesz legalább 50 faktoros fényvédőre az első két hétben. A tetoválás készítésének a napján kávéfogyasztás nem javasolt, mivel a kávé erősíti a vérzési hajlamot, így a pigment nehezebben marad bent tőle. Tilos az alkohol/drog fogyasztása 24 órával a megbeszélt tetoválási időpont előtt, valamint kérlek ne szedj be a tetoválás napján aspirint.

Mindenkinek más és más a fájdalomtűrő képessége, területenként is változhat. Az előérzéstelenítővel kicsi fájdalomérzet lehet, ez sem mindenkinek. A másodlagos érzéstelenítő teljesen gátolja az érzeteket (ez már a tetováláson keresztül szívódik fel, hatóanyaga is szuper, epinefrin). Szóval enyhe érzetek, tüsszentésre orrcsiklandozó érzésre számíts.

Az előrajzolás fél – egy óra is lehet, egyéni szimmetriától függően. A szemöldöktetoválás érzéstelenítéssel egy óra alatt elkészül. A szemkontúr kb. 1,5 óra, míg a szájtetoválás 3 órán keresztül is eltarthat. 

A pigmenttől, géptől és a készítőtől, sőt a viselőjétől függ. Az általam alkalmazott soft powder eljárás 2 – 4 évig szuperül látszik, utána lehet csak szükség színfrissítésre. A tetoválás ellensége a napsütés, szolárium és a saját immunrendszerünk. Ifjabbak immunrendszere aktívabb, jobban ,,megeszi” a szép tetoválást. A szemkontúr szintén 2 – 4 évig, míg a szájtetoválás 3 – 4 évig kitart. 

Ellátlak utóápoló krémmel, tanácsokkal (amit szintén lehet emailben is kérni). A pörkök kialakulnak, sötét hatást mutat a szemöldök. Nagyobbnak látszik, rózsaszín mellette. A pörkök 7-10 nap múlva leesnek. Jóval világosabb hatást adva. Úgy tűnhet alig látszik. A teljes beépüléshez 4-6 hét szükséges, ekkor látszik a valódi színe és ekkor jön el a korrekció ideje.

A halvány, hiányzó pigmenteket pótlom. Ha közben felbátorodtál, sötétebb színnel is átpigmentálhatom. Ha melegebb vagy hidegebb árnyalatra vágysz elkészítem. Ez rövidebb ideig tart, kb. 1,5 – 2 óra. Ugyanúgy szükséges utóápolás és fényvédelem.

Fontos látnom, közeli, jó minőségű, éles képen, milyen a szemöldököd van, hogy előbb lézerezni ajánlott, vagy tejsavas oldatos hámlasztó kezelést csinálni. Szintén látnom kell, hogy milyen altónusú bőrökben hogyan gyógyult le a pigment.

Szeretnék éles, jó minőségű képet kapni róla, közelit és egész arcosat. Ha nagyon sötét, lehet ki kell lézereztetni a pigmentet. Valamint szintén tudnom kell, hogy testtetováló készítette e el. Az ő gépükkel pigmentált szemöldök van, hogy nem korrigálható lézeres eltávolítás nélkül.

Igen, képet szeretnék róla, legalább 0,5 cm vastagnak kell lenni az elején, ugyanis nem mutat szépen a szálas keskeny szemöldökön.

Zsírhiányos bőrűeknek mindkettő jó választás. A szálazott kevesebb pigmentel készül és hamarabb 1,5 – 2 év múlva szükséges frissíteni. A púderezés 2-4 évig is tarthatja színét. Nagypórusú zsíros bőrön túl szétterül a szál, nem lesz különálló, így azon inkább a púderes mutat szépen. 

A szálazott abszolút belesimul az összképbe. Utcaképes, munkaképes. A púderes áthatóbban bevarrosodik, ez sötétebb jóval, még a pigmentet is többnek, vörösebbnek mutatja. Van akinek piros duzzadt mellette. Előfordul, hogy különbözőnek látszik a két oldal. Szájtetoválás esetén akár 24 óráig is fennállhat a duzzadás. 

Nyugodj meg, ez ugyanis teljesen természetes. Pár hét és mélyebb lesz a szín, beépül. Ritkán előfordul, hogy halvány marad. Ilyenkor szükséges még egy alkalom korrekció.

Nagyobbnak eltérő alakúnak, színűnek látszik a tetoválás. Ez ijesztő lehet. Természetes folyamat, a pigmentálást eltérően viselheti a két oldal.

Igen, ez a színbeépülés velejárója. Bőrünk szürkésnek mutatja a pigmentet.

Ez teljesen természetes, viszont tilos leszedni és  kapargatni, mert ezzel ki lehet szedni a pigmentet. 

Fertőzésveszélyes, és kieshet a pigment.

Sminktetoválás-nyilatkozat

Sminktetoválás - Jelentkezés és nyilatkozat kitöltés

 

Kérlek a bejelentkezéshez töltsd ki nyilatkozatunkat, mely minden olyan információt tartalmaz ami kizáró ok lehet a tetoválás elkészítéséhez illetve te is képet kapsz arról, hogy mikre kell odafigyelned.

 

A kitöltés csak pár percet vesz igénybe, viszont segíti a munkám és sok információt nyújt nekem. Bármilyen kérdés esetén, hívj telefonon vagy írj az oldalon keresztül. 

Kapcsolati adatok

Sminktetoválás típusa

Amennyiben nem, úgy szükséges szülői beleegyező nyilatkozat!

Egészségügyi kérdések

(növény, fém, latex, alkohol)
(HIV, Hepatitis, stb.)

Egyészségügyi kérdések II.  - Kizáró okok

Lidokain érzékenyeknek egyelőre nem készíthető sminktetoválás!
Amennyiben igen, úgy legalább 2 hónappal az antibiotikum kúra után végezhető a tetoválás.
Amennyiben igen, úgy nem készíthető el sminktetoválás!
(Ha jelenleg állsz ilyen kezelés alatt akkor nem tudom vállalni a sminktetoválás elkészítését.
Ha a közelmúltban álltál kemoterápiás kezelés alatt, akkor csak orvosi engedéllyel tudom vállalni!)
Aspirin szedése tilos a sminktetoválást megelőzően, illetve vérhigító szedése esetén 2-3 nap elhagyás szükséges orvosi engedéllyel!
Ha igen, nem ajánlott a tetoválás elkészítése!
Csak napi 1 komfortszoptatás esetén végezhető el a tetoválás.
1 évig a sminktetoválás után tilos a véradás!

Kérdések a tetoválandó területről

(pl. ráncfeltöltés, botox stb.)
A régi pigment módosítja az új tetoválás színét.
Ha volt, akkor Telviran gyógyszer (vényköteles) szedése ajánlott 3 nappal a tetoválás megkezdése előtt!

Egyéb kérdések

Ha igen, akkor 24 óráig ne tedd vissza! Illetve szemhéjtetoválás esetén, hozz magaddal szemüveget!
Ha igen, akkor szemkontúr púderes tetoválás előtt 2-3 nappal le kell szedetni a műszempillát!

Képfeltöltés

 

Kérlek tölts fel két jó minőségű képet. Egyet a tetoválandó területről, illetve egy egész arcosat!

Jelentkezés - Időpont és részletek

 

Kérlek adj meg egy időpontot, hogy mikor szeretnéd elkészíteni a tetoválást. Hétfőn és Szerdán 13.00 - 20.00 -ig, míg kedden és csütörtökön 08.00 - 13.00 -ig vagyok elérhető. Amennyiben jó az időpont visszaigazolok, ha pedig nem lenne jó egyeztetünk és keresünk egy mindkettőnk számára tökéletes dátumot. 

A jelentkezés véglegesítéséhez 15.000 Ft előleg fizetendő, amelyet 24 órán belüli lemondás eseten sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

Előleg fizetés adatok: Kiss Katalin Ev. - Bankszámlaszám: 104012135052698767781009

Közlemény rovatba kérlek írd be az email címed illetve telefonszámod! 

Az időpont csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak!
Az időpont csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak!