Corvin kozmetika - Budapest - Kiss Katalin

Kedves leendő és régi vendégünk!

Kiss Katalin vagyok a Corvin kozmetika alapítója. 1992 óta kozmetikusként dolgozom, immáron 26 éve, 1997 -ben indítottam a Corvin kozmetikát. 2004 -ben pedig mester képesítést szereztem. 

Szalonomban feltöltő, tisztító, feszesítő és problémamegoldó gépi kezelések számos fajtája elérhető. Néhány éve a sminktetoválást is bevezettem, ami azóta új szerelem projektem.

A vendégeket Kovács Judit kozmetikussal együtt szépítjük, ő a tökéletes munkatársam! Gyógypedikűrt Erdődiné Barta Zsuzsánál, immár 14 éve vehettek igénybe, míg fodrászunk Székely Andrea teszi fel a koronát a fejetekre. Régi álmom volt egy saját szalon nyitása, mivel mindig is teljeskörű szépítést, változtatást kívántam nyújtani a vendégeknek. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mely a Covid-19 és a gazdasági hullámzások ellenére is kitartóan együtt maradt.

Számomra a legfontosabb az empátia és a bőrproblémák megoldása – a visszajelzések alapján – a változó igények kezelése, megmutatni a harmónia külső belső eléréséhez vezető utat és rajta kísérni a vendégeket, mindezt jó humorral és sok nevetéssel fűszerezve. Jól ápolt, bőrük, szőrük, hajuk működését értő, kezelésében, ápolásában együttműködő, igényes és újdonságokra nyitott vendégekkel szárnyalás dolgozni. Egyszóval engem mindig feldob ha nekik segíthetek.

A tanácsom, hogy bízd magad tapasztalt szakemberekre és bátran tégy próbára minket!

A kezdetek

Igazi raktárhelyiséből indultunk 1997 telén, a Corvin Mozi mögötti kisudvarban, a Kisfaludi u. 36 -ban. A szüleim segítségével mindent felújítottam, teljesen berendeztük a kozmetikát. Sok munkát és energiabefektetést igényelt a beindítása, de egyáltalán nem bántam meg. Úgy gondolom a munkám szeretete, az örök lelkesedésem segített át minden akadályon

Corvin kozmetika - Budapest - Csapatunk

CORVIN KOZMETIKA

Csapatunk

Corvin kozmetika - Budapest - Kiss Katalin - Kozmetikus

Kiss Katalin

KOZMETIKuS

’97-ben vállalkozóként elindítottam a Corvin Kozmetikát. Sok év tapasztalatgyűjtése után, 2004 -ben mestervizsgáztam.

Szeretem megismerni a páciensek kozmetikai problémáit, így közelebb kerülhetek megoldásukhoz is. Munkámban a natúr-kozmetikumok használatát részesítem előnyben, mert így a legérzékenyebb bőrűek és az allergiások is bátran jöhetnek hozzám.

Corvin kozmetika - Budapest - Kovács Judit - Kozmetikus

Kovács Judit

KOZMETIKUS

A CORVIN Kozmetikában 2004 -től dolgozom, ekkor végeztem el az elektrokozmetikai tanfolyamot és folyamatosan vettem részt az ILCSI képzéseken.

Munkám során arra törekszem, hogy vendégeim kényelmét szolgálva, tudásom legjavát adva szépítsem a hozzám bizalommal fordulókat. A szalon kitűnő pihenést és feltöltődést nyújt vendégeimnek a fárasztó, stresszes mindennapok után.

Corvin kozmetika - Budapest - Barta Zsuzsa - Pedikűr

Barta Zsuzsa

PEDIKŰR

1991 -ben a Perfect Nail-nél OKJ-s kéz-, lábápoló, műkörömépítő szakképzést végeztem. A láb anatómiája (csontok, izmok) működése és betegségei érdekelnek leginkább. 

Precíz, tiszta munkát, és kellemes környezetet nyújtok, emelett pedig minőségi termékeket használok, OPI és ORLY körömlakkokat, valamint GEHWOL lábápoló krémeket és tehermentesítőket.

Corvin kozmetika - Budapest - Székely Andrea - Fodrász

Székely Andi

FODRÁSZ

Teljes elkötelezettséget érzek a szakmám iránt, ezért munkám során a maximumra törekszem, hogy vendégeim a legnagyobb megelégedéssel távozzanak és visszatérjenek.

Itt, a CORVIN kozmetikában 2011-óta dolgozom, ahol nagyon jól érzem magam, mert hangulatos, barátságos és ugyanezt érzi minden vendég, aki ide eljön.