Pedikűr
kezelések

Egészségmegőrzéstől a gyógyulásig.

Kezelések nyugodt légkörben történnek, mindig csak egy vendéggel. 

Pedikűr
kezelések

Egészségmegőrzéstől a gyógyulásig.

Kezelések nyugodt légkörben történnek, mindig csak egy vendéggel. 

Corvin kozmetika - Pedikűr szolgáltatások

Komplett
pedikűr

(60 perc)

A kezeléskor az áztatást követően eltávolítom a bőrkeményedést, formázom a körmöket és eltávolítom/kezelem az esetleges rendellenességeket (mint pl.: repedt sarok, tyúkszem, benőtt köröm, gombás köröm). Befejezésképpen a talp krémezése és 5 perc lábmasszázs történik. 

Gyermek
pedikűr

A lábkörmök már gyermekkorban gondokat okoznak. A helytelenül levágott köröm a gyerekeknél is súlyos, gyulladt benőtt körmöket eredményezhet, mellyel már gyakran orvoshoz kell fordulni. A gyermekpedikűr még nagyobb körül tekintést kíván egy pedikűröstől. A lábkörmök kezeléséhez speciális köröm csípőkre van szükség, melyek alkalmasak a körmök rövidítésére, az esetleges benőtt körömsarok eltávolítására.

Corvin kozmetika - Gyermek pedikűr szolgáltatások
Corvin kozmetika - Pedikűr szolgáltatások - Paraffinos kéz és lábápolás

Paraffinos
kéz és lábápolás

A paraffinos kéz és lábápolás egy kényeztető és hatékony módszer, amelynek során meleg paraffin viaszba mártják a kezeket vagy lábakat. A viasz puha réteget képez a bőrön, ami segít hidratálni és puhítani azt, valamint enyhíti a bőr repedezettségét és szárazságát. A kezelés gyakran alkalmazott terápiás és esztétikai célokra egyaránt, és javasolt azoknak, akik szeretnék felfrissíteni és megújítani a bőrüket.

Alternatív
körömszabályozás

A körömre egy három részből álló speciális acélból készült kapcsot teszünk, a harmadik összehúzó dróttal pedig a benőtt körmöt a körömsáncból kiemeljük. Elérhető porcelános körömszabályozó is. 

Corvin kozmetika - Pedikűr szolgáltatások - Körömszabályozás

CORVIN KOZMETIKA

Akire rá bízhatod magad:

Corvin kozmetika - Budapest - Barta Zsuzsa - Pedikűr

Barta Zsuzsa

PEDIKŰRÖS

1991 -ben a Perfect Nail-nél OKJ -s kéz-, lábápoló, műkörömépítő szakképzést végeztem. A láb anatómiája (csontok, izmok) működése és betegségei érdekelnek leginkább.

Feladatom: Megpróbálom a láb természetes boltozatát megtartani. Igyekszem eltávolítani azokat a nem oda való elváltozásokat, amik a járást befolyásolják. (bőrkeményedés, tyúkszem, benőtt köröm).

Precíz, tiszta munkát, és kellemes környezetet nyújtok, emelett pedig minőségi termékeket használok, OPI és ORLY körömlakkokat, valamint GEHWOL lábápoló krémeket és tehermentesítőket. 

Beosztás:

Mit mondanak rólam a vendégeim?

Pedikűr kezelések
árai

Az árak kezelésenként értendőek és tartalmazzák a 27% -os ÁFÁ -t. 

*Az árváltozás jogát fenntartjuk. További információért vagy időpontfoglalás esetén hívj bátran munkaidőben! (+36 20 329 2996)