Kozmetikai
szolgáltatások, kezelések

Ismerd kozmetikai szolgáltatásainkat, kezeléseinket és árainkat. Bármilyen egyéb igény vagy kérdés esetén pedig keress minket bátran megadott elérhetőségeinken.

Mesoject Gun - kezelés a Corvin kozmetikában!

Mesoject Gun kezelés

A legújabb bőrfeltöltő kezelés, melyben bőröd egyszerre szépül a hatóanyagok sejtekhez jutásától és a fokozott kollagén képződéstől.

A Mesojekt Gun ötvözi a tű nélküli mezoterápia és a mezopen előnyeit és hatékonyságát (célzott hatóanyag bevitel és fokozott kollagénképződés). A készülék speciális mikrochipjén keresztül elektroporációs energia és transzdermális szállítás jön létre, tökéletesen időzített alacsony frekvenciájú négyszög impulzusok segítségével. Az elektromos impulzus időlegesen kinyíló mikrocsatornákat hoz létre. Az elektromos vezetőképesség és a szöveti átjárhatóság jelentősen nő, a hatóanyagok nagyobb mennyiségben, célzottabban, non invazív módon (azaz sebek és kellemetlenség mentesen) bejuttathatóak. A készülék fájdalommentes, nyáron is biztonsággal használható.

A Mesoject Gun kezelések lehetőségei:

A Mesoject Gun hatásai:

3 alkalmas bérlet vásárlása esetén, most ajándékba kapsz 2 db nano liposzómás vivőanyagú hatóanyag ampullát!

További tudnivalók
a Mesoject Gun kezelésről

1.Letisztítás

2.Mechanikai vagy enyhe hámoldó savval, dermabrázióval történő kezelés, mellyell javul a felszívása és a légzése is a bőrödnek.

3.Mesojekt Gun kezelés, orvosi tisztaságú mezo hatóanyagokkal. A mikrochip piramis alakú 0,25 mm -es apró ,tűi” behatolnak a bőrbe ezeken a szabad szemmel  láthatatlan nyílásokon keresztül. A nano piramisok mozgása beindítja a kollagén és elasztin rostok működését. Közben tű nélküli mezo kezelést, elektroporációt is végzünk, mely révén akadály nélkül jut a hatóanyag a sejtekhez.

4.A bőr megnyugtatása és a hatóanyagok maximális felszívódása érdekében  spirulinás,vagy gumimaszkot teszünk fel, majd regeneráló krémmel fejezzük be a kezelést.

5.Az eredmény azonnal látszik, kisimul és feltöltődik a bőröd. A speciális mikrochipnek hála nincs fájdalom vagy vérzés. Esetleg enyhe bőrpír előfordulhat, ami rövid időn belül megszűnik. Három napig erősen ajánlott a fényvédő használata, illetve a kezelés napján kerülendő a testmozgás és szauna használata. 

Ez nagyban függ az adott bőrproblémától. Egy kezelés is szép eredményt tud adni. A kúra három alkalmas, melyet kéthetente érdemes megejteni. Ha most próbálod ki a kezelést először, két nano liposzómás  szuper hatóanyagot kapsz ajándékba.

A hajkezelés 12 alkalmas, kéthetente egyszer ad remek eredményt. A kezelés megkezdéséhez frissen mosott hajjal szükséges érkezni. A kezelés révén nem lesz a frizurád zsíros, mivel a hatóanyag vízbázisú. A hajhullás csökkenése nagyjából a harmadik alkalom után érzékelhető.

Corvin kozmetika - Kozmetikai szolgáltatások - Mezoterápia

Tű nélküli mezoterápia

Elektroporációval megnyitott aquaporin csatornákon keresztül 90%-ban hasznosuló, orvosi tisztaságú sejtalkotók, vitaminok, feszesítők bevitele. Azonnali látványos eredmény mely kb. 3 hétig tart. 

Mezo
terápia

Tűs mezoterápia

Az érzéstelenített bőrön tűs hengerrel (dermarollerrel) folytatott kezelés. Kúraszerűen ajánlott, már a második alkalomtól látható és érezhető javulás. A jelenlegi kezelések közül a legerősebben feszesít. Az eredmény: simuló ráncok, csökkenő pórusnagyság, kevesebb és hamarabb gyógyuló gyulladt pattanás. Szintén javasolt pigmentfoltokra, enyhe rosaceásodásra, hajdúsításra.

Tű nélküli mezoterápia

Elektroporációval megnyitott aquaporin csatornákon keresztül 90%-ban hasznosuló, orvosi tisztaságú sejtalkotók, vitaminok, feszesítők bevitele. Azonnali látványos eredmény mely kb. 3 hétig tart. 

Fotorejuvenációs
kezelések

Ez az eljárás egy orvosok által kifejlesztett módszer a bőr öregedésének már elérhető jeleinek kiküszöbölésére. Az abszolút megbízhatósággal rendelkező fiatalító módszer csodálatos eredményeket ad: a bőr egészséges megjelenésű, a ráncok kisimulnak és a pórusok beszűkülnek. Nem véletlen, hogy ez a technológia olyan rövid távon széles népszerűségre tett szert.

Corvin kozmetika - Kozmetikai szolgáltatások - Foto rejuvenáció

A fotorejuvenáció hatékony a következő problémák eldöntésére:

A kúrát egy héttel megelőzve szükséges az arctisztítás. Biztonsági adatlap (ITT elérhető) kitöltése és kizáró okok megbeszélése is ekkor történik. A vendég próbakezelést is kap.

Az eljárás egy alkalommal 15 perctől 1 óráig tart, attól függően, hogy melyik zónát dolgozzák fel. A beavatkozás után egy kis bőrpír jelentkezik, amely 30-50 perc alatt eltűnik, így azonnal visszatérhet a megszokott életmódhoz.

A fény az epidermiszen keresztül egy mélyebb rétegbe (dermis) jut el, ahol az erek, a pigment ketrecek és kollagén rostok találhatóak.

Az eljárás során az egyetlen kellemetlen érzés az enyhe meleg, égető érzet. Az eljárás után nincs látható bőrpír vagy hámlás, mint a hagyományos lézeres bőrkezelés után, mivel a fény behatolása nem károsítja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, aktiválja a sejtek összes alkotóelemének normál fiziológiai aktivitását (anyagcsere, osztódás), erősíti az antioxidáns biokémiai reakciókat, elpusztítva a pigment nem kívánt felhalmozódását, fokozatosan szűkíti a kórosan előrehaladott ereket, serkenti a kollagént és az elasztint.

A bőr hatékony fiatalítása a kollagén rostok stimulálásával.
A különféle nemkívánatos bőrmegjelenések egyidejű megszüntetése

Ha valamit jobban kiemelnél

Sminktetoválás

Szalonunkban számos kozmetikai szolgáltatás mellett professzionális Soft Powder púderes szemöldöktetoválásgépi szálas szemöldöktetoválás, szemkontúr és szájtetoválás is elérhető. 

Dekoltázs
kezelés

Zsíros bőrnél

A felszívódás és bőrlégzés miatt rendszeres tisztítás szükséges. A kezeléssek megelőzhető a folt és hegképződés és a faggyúmirigyek begyulladása.

A kezelés menete: diagnosztizálás, radírozás, hosszú masszázs, gőzölés, alapos tisztítás, gépi fertőtlenítés (irritáció, vízelvonás nincs), tápláló, nyugtató és/vagy összehúzó pakolás.

Kezelés időtartama: Két és fél, bőrtípustól és radírozástól függően 3 óra.
Kiegészíthető lézeres kezeléssel, iontoforézissel, ultrahanggal.

Zsír- és vízhiányos bőrnél

Pihenés, regenerálás és feszesítés. Azonnal érezhető, látványos megújulás.

Kezelés menete: radírozás, ionos ampullabevitel géppel, ultrahang bőrhöz választott ampullával, szemmaszk, hosszú masszázs, lifting, tápláló pakolás

Kezelés időtartama: 2 – 2,5 óra

Corvin kozmetika - Kozmetikai szolgáltatások - Dekoltázskezelés
Corvin kozmetika - Kozmetikai szolgáltatások - Szempillalifting

Szempilla
lifting

Egy eljárás mely teljesen természetes hatású, lágyabb ívelésű, hangsúlyosabbá és emeltebbé teszi a szempillákat.

Előnyei, hogy csodálatos lágyan ívelt, természetes szempillákat ad, és emellett nem roncsolja a pillákat. Az eljárás nem csípi a szemet, nem fáj, így még a legérzékenyebb szeműeknek is elkészíthető. A lifting pedig kiegészíthető tartós szempillafestéssel is.

Az eredmény garantáltan tartós, akár 5-8 hétig is élvezhető.

Fontos, hogy a kész pillák 48 óráig nem érhetnek vizet, párát, krémet és sminket sem.

Rádiófrekvenciás
kezelés

Rádiófrekvenciás kezelésünk kellemes melegérzettel jár, elsődleges hatása, hogy megfeszíti a kollagénrostokat, láthatóan megemelkedik a bőr, a ráncok kisebbek lesznek, láthatóan kipihent hatást kelt. Másodlagos hatása 3 hét múlva érezhető, amikor a kollagén rostépítő fibroblaszt sejtek új szálakat kezdenek építeni, így válik tartóssá az elsődleges hatás (körülbelül 6 alkalom után).

Alkalmazását kúraszerűen ajánljuk!

Selyemproteines
kezelés

A selyemprotein kezelés, egy ráncfeltöltő kezelés, melyet vízhiányos és zsírhiányos bőrűek is választhatnak. A szérum kiváló megoldást a ráncok és finom vonalak csökkentésére, az érett feszességét és rugalmasságát vesztett arcbőr ápolására. A bőrbe felszívódó protein szálak több alkotóelemből tevődnek össze. A növényi protein (rizs), a bőr vízvesztését akadályozza meg, míg a hidrolizált kollagén és selyemprotein kivonat (selyemlepke gubójából), a bőr vízmegkötő képességét javítja. Továbbá van benne oligopeptid, mely leutánozza az epidermális növekedési faktort, sejtosztódás serkentő, ráncfeltöltő, segít abban hogy a bőr rugalmas, egészséges és fiatalos maradjon. Az ázsiai centella kivonat sebgyógyító és keringés javító hatóanyag. A palmityol tripeptid 5 elősegíti a bőröregedés folyamatának lassítását és serkenti a kollagén termelődést.  Védelmet nyújt a kollagén lebomlása ellen. Propanediol pedig bőrpuhító és serkenti a hatóanyagok felszívódását.

A kezelést tonizált, lecsiszolt bőrre alkalmazom, majd rá fektetem a selyemszálat a ráncra. Az aktivátor oldattal lassan, cseppenként adagolva oldódik fel a bőrben. Finom, ütögető mozdulattal a felszívódásig masszírozom és simító masszázzsal – esetleg gőzölés alatt – a teljes bőrbe oldódásig segítem.

Egyéb kozmetikai
kezelések

Lézerezés

A rugalmas rostok regenerálója, szemek dagadását enyhíti, ránckezelő, herpesz gyógyító, gyulladáscsökkentő. Megoldás a tisztíthatatlan mély aknékra. Kezelés időtartama: 2 - 16 perc

Ultrahang

Arcra -testre. Hatóanyag-bevitel, regenerálás, narancsbőr-kezelés, hegkezelés. A bőr felszívóképességét és anyagcseréjét sokszorozza meg. Kezelés időtartama: 15 - 20 perc.

Gyantázás

Négy különböző gyantatípussal, érzékeny bőrűeknek is. Teljes fazongyantázás is elérhető.

Tini arckezelés

Csiszolás, felpuhítás, tisztítás, vio -s fertőtlenítés, bőrnyugtató sebgyógyító lézerezés, gyulladáscsökkentés.

Smink

Lehet alkalmi illetve különleges napokra, pl. esküvőre is.

Szemmaszkok

Szemmaszkok lágyítják és hidratálják a szemkörnyéki bőrt, javítják annak rugalmasságát, miközben csökkentik a finom ráncok és vonalak megjelenését. (Elérhető: selyemproteines, algás.)

CORVIN KOZMETIKA

Akikre rá bízhatod magad:

Corvin kozmetika - Budapest - Kiss Katalin - Kozmetikus

Kiss Katalin

KOZMETIKuS

1997-ben vállalkozóként indítottam a Corvin Kozmetikát. Sok év tapasztalatgyűjtése után, 2004 -ben mestervizsgáztam.

Szeretem megismerni a páciensek kozmetikai problémáit, így közelebb kerülhetek megoldásukhoz is. Munkámban a natúr-kozmetikumok használatát részesítem előnyben, mert így a legérzékenyebb bőrűek és az allergiások is bátran jöhetnek hozzám.

2008 -tól foglalkozom mezoterápiával, tűs és tűnélkülivel is. Fellelkesít a ráncsimítás, a hegek csökkentése, a boldog, hálás vendégek mosolygása. A rádiófrekvencia 2014 -ben indult szalonunkban, mely szintén egy kellemes, szerethető eljárás. Nagy szerelmem a sminktetoválás (szemöldök-, szemhéj-, szájtetoválás), melyből rengeteg gyakorlás után 2020 -ban tettem vizsgát. 
A szemöldököt púderesen, gépi szálasan és satírozva is készítem, illetve hibridet is pigmentálok. Emellett szájsatírt és szemkontúrt is szívesen készítek. 
 
Velem való együttműködésed során megismerheted bőröd, szőröd, tetoválásod kiváló karbantartását. A beszélgetések során bizalmas, pozitív atmoszférába kerülünk, úgy, hogy te közben pihensz, és még jobb kedved is lesz. Ami pedig fájt már egyáltalán nem fáj, vagy kellemetlen. A végeredményt szépnek látod magadon, meg is tudod fizetni és még közel is vagyok!
Ami vezérel: hatékonyság, nevetés, feltöltődés!

Beosztás:

Corvin kozmetika - Budapest - Kovács Judit - Kozmetikus

Kovács Judit

KOZMETIKUS

1986 -ban lettem kozmetikus, Miskolcon végeztem. Még abban az évben Budapesten kezdtem dolgozni a Duna Fodrász Vállalatnál. 

1989-ben megszűnt az üzlet, ekkor egy fodrász kolléganő saját tulajdonú szalonjában folytattam a munkát a III. kerületben.

A CORVIN Kozmetikában 2004-től dolgozom, ekkor végeztem el az elektrokozmetikai tanfolyamot és folyamatosan vettem részt az ILCSI képzéseken.

Munkám során arra törekszem, hogy vendégeim kényelmét szolgálva, tudásom legjavát adva szépítsem a hozzám bizalommal fordulókat

A szalon kitűnő pihenést és feltöltődést nyújt vendégeimnek a fárasztó, stresszes mindennapok után. 

Beosztás:

Beosztás:

Mit mondanak rólunk a vendégeink?

Kozmetikai kezelések
árai

Az árak kezelésenként értendőek és tartalmazzák a 27% -os ÁFÁ -t. 

*Az árváltozás jogát fenntartjuk. További információért vagy időpontfoglalás esetén hívj minket bátran munkaidőben (+36 20 346 7465) vagy lépj velünk kapcsolatba oldalunkon.